A Kocsma

RÉSZLETEK

2004-et írunk. A helyszín a hírhedt maffia vezér, “Négyfog” privát kocsmája. Egy társatok már sikeresen beépült Négyfog emberei közé. Mindenkinek elnyerte a bizalmát és elég bizonyítékot gyűjtött, hogy engedélyezzék nektek a házkutatást. A csapatotok felkészült, hogy akkor csapjon le a bandára, amikor a legkevésbé számítanak rá. A heti kártyapartin. Ám nem minden alakul úgy, ahogy azt terveztétek. A sok éves felkészülés, információgyűjtés és megfigyelés haszontalannak tűnik amikor kiderül, hogy valaki a csapatotokból elárult és csapdába vezetett titeket. De szerencsétekre Négyfog szeret játszani és úgy dönt, hogy ad nektek egy esélyt a szabadulásra, mielőtt végezne veletek. 1 órát kaptok, hogy megfejtsétek a lehető legfurcsább fejtörőket, logikai és ügyességi feladatokat, és kinyissátok a rátok zárult biztonsági ajtót.

Próbáljátok meg ti is azt, ami eddig senkinek sem sikerült: Szabaduljatok ki segítség nélkül.
Ha sikerül, akkor nem csak az életeteket mentitek meg, de a pénzeteket is, hisz a játék teljes árát visszakapjátok! Sok szerencsét! Ha mégis szeretnétek segítséget kérni, azt 5x tehetitek meg a játék folyamán, valamint plusz 15 percet is kérhettek.

FOGLALÁS

Kategória: Gyűjtögetős, Nyomozós, Humoros történet, Lineáris játékmenet

NEHÉZSÉG

10/10

IDŐ

60 perc

CSAPAT

2-6 fő

LEGJOBB IDŐ

43:29

Sziasztok!

Szabadulószobánk jelenleg átalakítás és költöztetés alatt áll, ezért sajnos nem tudunk vendégeket fogadni. Érdemes kedvelni a Facebook oldalunkat, mert ott fogjuk közzétenni, ha új információnk lesz a nyitással kapcsolatban.
Már régóta tervezzük az átalakítást, és bár picit tovább húzódik mint terveztük, szerintünk megéri kivárni. 🙂

Köszönjük a türelmet!