PARTNER PROGRAM

Mi az a partner program?

Ha jelentkezel partner programunkba kapsz egy partner kártyát és egy egyedi kódot. Ha egy csapat a te kódoddal foglal hozzánk időpontot, ők kapnak 10% kedvezményt, te pedig 15% részesedést a kedvezményes árból. Tehát 6 fős csapat esetén, a csapat 18000 Ft helyett 16200 Ft-ért jöhet hozzánk, te pedig kapsz 2430 forintot.

Mire jó a partner kártya?

A partner kártya hátoldalán megtalálható a te egyedi kódod, amit a csapatnak foglaláskor a kuponkód mezőbe kell beírni. Fontos: Ha nem írják be a kódot foglalásnál akkor nem kapnak 10% kedvezményt, valamint neked sem jár részesedés a csapat után.
Partner kártyát nem kötelező igényelni, partner kódot akkor is kaptok.
A partner kártyát előzetes egyeztetés után a címünkön tudjuk átadni. A kártyát egyelőre csak személyesen lehet átvenni.

Hogy tudok jelentkezni partnernek?

Töltsd ki a lenti mezőt és 2 munkanapon belül felvesszük veled a kapcsolatot e-mailben.

Mikor és hogy kapom meg a pénzem?

A csapat érkezése után 8 munkanapon belül elutaljuk a részesedésedet, vagy előzetes egyeztetés után minden pénteken eljöhetsz érte személyesen és készpénzben kifizetünk. Ilyenkor legalább 1 nappal előtte jelezd e-mailben vagy telefonon, hogy jössz.

Sziasztok!

Szabadulószobánk jelenleg átalakítás és költöztetés alatt áll, ezért sajnos nem tudunk vendégeket fogadni. Érdemes kedvelni a Facebook oldalunkat, mert ott fogjuk közzétenni, ha új információnk lesz a nyitással kapcsolatban.
Már régóta tervezzük az átalakítást, és bár picit tovább húzódik mint terveztük, szerintünk megéri kivárni. 🙂

Köszönjük a türelmet!