KIHÍVÁS MÓD

Elég bátrak vagytok, hogy kipróbáljátok a "Kocsma" nevű szobánkat kihívás módban?

Mi az a kihívás mód?

 Egyszerű! Ha a kihívás módot választjátok fix 60 percetek van kijutni mindenféle segítség nélkül. Ha sikerül teljesítenetek a kihívást a játék teljes ára visszajár!

Más kedvezményekkel igénybe lehet venni?

Sajnos kihívás módban nem tudjátok sem a diák sem a születésnapi kedvezményünket igénybe venni. Ezt kérjük tartsátok észben, ha foglaltok.

Ilyenkor nehezebb játékot kapunk?

Nem. Ugyanazok a feladatok mint normál módban. A játékon nem nehezítünk kihívás módban, elég nehéz az már így is.

Ez a kuponos játékokra is vonatkozik?

Nem. A kihívás módot csak készpénzes fizetés esetén tudjátok játszani. Sajnos vouchereket, kuponokat stb. kihívás módban nem tudtok felhasználni, kivéve ha egy kupon pont a kihívás módra szól. Az éppen aktuális kedvezményekért kedveljétek Facebook oldalunkat, hogy elsőként csaphassatok le rájuk.

Ilyenkor hogy zajlik a fizetés?

A játék árát előre elkérjük és ha sikerül teljesítenetek a kihívást a játék végén az egészet visszaadjuk.

Mik a szabályok?

Ki kell szabadulnotok a szobából fix 60 perc alatt bármilyen külső segítség nélkül. Amint segítséget kértek a játék normál módban folytatódik, tehát kérhettek 5 segítséget, valamint plussz 15 percet, ha menet közben lejárna az idő. A játék ára ilyenkor már nem jár vissza.
Szintén megszakítja a kihívás módot, ha egy zárat a kombináció, vagy a kulcs nélkül nyitjátok ki, például felfeszítitek vagy addig próbálgatjátok a kombinációkat ameddig nem nyílik a lakat. (Ezeket a játék során és a végén ellenőrizzük)

Hogyan lehet kihívás módra foglalni?

Foglalásnál válasz az “Igen” opciót a Kihívás mód résznél.

Szeretnénk feladni és segítséget kérni, lehet ilyet?

Természetesen bármikor lehetőségetek van normál módban folytatni a játékot. Csak jelezzétek a játékmesternek. Ilyenkor a játék ára természetesen nem jár vissza, viszont igénybe vehetitek a plussz 15 percet, illetve 5 db segítséget.