KIHÍVÁS MÓD

Elég bátrak vagytok, hogy kipróbáljátok a "Kocsma" nevű szobánkat kihívás módban?

Mi az a kihívás mód?

 Egyszerű! Ha a kihívás módot választjátok fix 60 percetek van kijutni mindenféle segítség nélkül. Ha sikerül teljesítenetek a kihívást a játék teljes ára visszajár!

Más kedvezményekkel igénybe lehet venni?

Sajnos kihívás módban nem tudjátok egyik kedvezményünket sem igénybe venni. Ezt kérjük tartsátok észben, ha foglaltok.

Ilyenkor nehezebb játékot kapunk?

Nem. Ugyanazok a feladatok mint normál módban. A játékon nem nehezítünk kihívás módban, elég nehéz az már így is.

Ez a kuponos játékokra is vonatkozik?

Nem. A kihívás módot csak készpénzes fizetés esetén tudjátok játszani. Sajnos vouchereket, kuponokat stb. kihívás módban nem tudtok felhasználni, kivéve ha egy kupon pont a kihívás módra szól. Az éppen aktuális kedvezményekért kedveljétek Facebook oldalunkat, hogy elsőként csaphassatok le rájuk.

Ilyenkor hogy zajlik a fizetés?

A játék árát előre elkérjük és ha sikerül teljesítenetek a kihívást a játék végén az egészet visszaadjuk.

Mik a szabályok?

Ki kell szabadulnotok a szobából fix 60 perc alatt bármilyen külső segítség nélkül. Amint segítséget kértek a játék normál módban folytatódik, tehát kérhettek 5 segítséget, valamint plussz 15 percet, ha menet közben lejárna az idő. A játék ára ilyenkor már nem jár vissza.
Szintén megszakítja a kihívás módot, ha egy zárat a kombináció, vagy a kulcs nélkül nyitjátok ki, például felfeszítitek vagy addig próbálgatjátok a kombinációkat ameddig nem nyílik a lakat. (Ezeket a játék során és a végén ellenőrizzük)

Hogyan lehet kihívás módra foglalni?

Foglalásnál válasz az “Igen” opciót a Kihívás mód résznél.

Szeretnénk feladni és segítséget kérni, lehet ilyet?

Természetesen bármikor lehetőségetek van normál módban folytatni a játékot. Csak jelezzétek a játékmesternek. Ilyenkor a játék ára természetesen nem jár vissza, viszont igénybe vehetitek a plussz 15 percet, illetve 5 db segítséget.

Sziasztok!

Szabadulószobánk jelenleg átalakítás és költöztetés alatt áll, ezért sajnos nem tudunk vendégeket fogadni. Érdemes kedvelni a Facebook oldalunkat, mert ott fogjuk közzétenni, ha új információnk lesz a nyitással kapcsolatban.
Már régóta tervezzük az átalakítást, és bár picit tovább húzódik mint terveztük, szerintünk megéri kivárni. 🙂

Köszönjük a türelmet!