AJÁNDÉKKÁRTYA

Ajándékozz élményt

Lepd meg szeretteidet karácsonyra, születésnapjukra vagy bármilyen egyéb alkalomból egy hozzánk szóló ajándékkártyával és garantáltan felejthetetlen élményben lesz részük.

Psszt. A szobában akár több ajándékot is el tudunk rejteni. Ez plusz költségekkel nem jár és mindig nagy sikert arat. 🙂 Érdeklődj emailbenfacebook üzenetben vagy telefonon.

Hogy működik?

Az ajándékkártyán szerepel a csapat létszáma és egy kód amit be kell írni a kupon mezőbe foglaláskor. Egy ajándékkártya 2-6 fős csapatra szól. Az ár is ennek függvényében alakul.

Mennyibe kerül?

Játékosonként 3000 Ft. Tehát egy 3 fős csapatra szóló kártya 9000, 6 fős pedig 18000 forintba kerül.

Hol lehet megvásárolni?

Személyesen nálunk az 1136 Budapest, Hegedűs Gyula utca 4 szám alatt lehet. (H-P 10:00-19:00 Hétvégén vagy későbbi időpontban érdeklődjetek 1 órával előtte telefonon.) A Rugexpert szőnyegbolton belül keressetek minket, a bejáratunk is itt van. Ha mi épp nem vagyunk bent, vagy épp játékban vagyunk, akkor a szőnyegboltban is meg lehet vásárolni az ajándékkártyát.

Előre utalás után postázni is tudjuk a kártyát elsőbbségi ajánlott levélként az ország egész területére. Ez plusz 450 forintos díjat von maga után. A postázás általában 1-2 napot vesz igénybe. Rendeld meg emailben, facebook üzenetben vagy telefonon és akár már másnap nálad lehet.

Meddig lehet felhasználni?

Általában a következő hónap utolsó napjáig, de speciális esetben ha előre jelzitek akár későbbi időpontig is érvényes lehet a kupon.
Például a 2017.12.31-ig megvásárolt ajándékkártyákat 2018.01.31-ig lehet felhasználni.

Lehet utólag módosítani, hogy hány főre szól a kártya, illetve mikor jár le?

Sajnos a létszámot csak felfelé lehet módosítani. Tehát, ha 4 főre szóló kártyát vásároltál azt 3 vagy 2 főre már nem lehet módosítani. Természetesen jöhettek kevesebben, de a pénzt már nem áll módunkban visszaadni, de másik ajándékkártyába be tudjuk számítani.

Ha viszont lenne még plusz 1 vagy több fő akkor azt akár a helyszínen is ki lehet egyenlíteni készpénzben, vagy ha még legalább 2 nap van a foglalásig személyesen is ki lehet cseréltetni a kártyát több főre szólóra. Ehhez szükség van az eredeti kártyára, valamint a két kártya árának a különbözetére. Ilyen esetben mindenképp érdeklődj először telefonon.

Lejárt a kártyám. Mit lehet tenni?

Nem kell félni, ha esetleg elfelejtetted volna, vagy nem volt időd beváltani az ajándékkártyát. Csak jelezd nekünk a lejárat után maximum 3 nappal és kitoljuk a lejárati dátumot akár 1 hónappal! 🙂 (Maximum egyszer lehet lejárati időt hosszabbítani. Ha nem jelzed időben, akkor a lejárt kártyákat sajnos már nem áll módunkban elfogadni!)

Sziasztok!

Szabadulószobánk jelenleg átalakítás és költöztetés alatt áll, ezért sajnos nem tudunk vendégeket fogadni. Érdemes kedvelni a Facebook oldalunkat, mert ott fogjuk közzétenni, ha új információnk lesz a nyitással kapcsolatban.
Már régóta tervezzük az átalakítást, és bár picit tovább húzódik mint terveztük, szerintünk megéri kivárni. 🙂

Köszönjük a türelmet!